Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2008

ΤΟ ΝΑΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ


Το Νέο Αριστερό Ρεύμα καταδικάζει τους Ισραηλινούς βομβαρδισμούς και τη νέα σφαγή αμάχων στην Λωρίδα της Γάζας.
Η ρίψη εκατοντάδων τόνων βομβών σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή όπως η Γάζα είναι έγκλημα πολέμου, ένα έγκλημα που δεν χωράει ανθρώπινος νους .

Η πρόφαση για τους βομβαρδισμούς, ήταν κάποιες ρουκέτες που έπεσαν στο νότιο Ισραήλ. Στην πραγματικότητα αποτελεί υλοποίηση του πάγιου Ισραηλινού σχεδίου για την ουσιαστική εξουθένωση και εξόντωση του παλαιστινιακού λαού και της αντίστασης του.

Για την δημιουργία ενός Παλαιστινιακού κράτους πλήρως εξαρτημένου και ελεγχόμενου από το Ισραήλ με φτηνό εργατικό δυναμικό για τους Ισραηλινούς επιχειρηματίες.
Η περικύκλωση και ο κατακερματισμός των παλαιστινιακών εδαφών από τους εποικισμούς, τα τείχη, η καταστροφή των υποδομών, η μετατροπή της Γάζας σε κλειστό στρατόπεδο συγκέντρωσης, η πείνα, η ανεργία, πάνε πακέτο με τις φονικές στρατιωτικές επιχειρήσεις του Ισραηλινού κράτους.

Είναι τα επιμέρους κομμάτια που συνδέουν το πάζλ της κυριαρχίας του Ισραήλ στην περιοχή με τα σχέδια των Αμερικάνων αλλά και της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την «Νέα Μέση Ανατολή».
ΗΠΑ και Ε.Ε. γνώριζαν εκ των προτέρων το επικείμενο έγκλημα το στήριξαν αλλά και έσπευσαν να δηλώσουν την υποστήριξη τους στο Ισραήλ αμέσως μετά τους βομβαρδισμούς.

Ο κύριος Ομπάμα δήλωσε αλληλέγγυος με τους σύμμαχους Ισραηλινούς, ενώ η Ε.Ε. δια στόματος Σαρκοζί και Σολάνα, τάχτηκαν με το δικαίωμα του Ισραήλ μα υπερασπίζει! τον εαυτό του, μετατρέποντας τον θύτη σε θύμα.

Στο ίδιο μήκος κύματος οι Άραβες εμίρηδες και σεΐχηδες, αρνούνται να καταδικάσουν δια μέσου του Αραβικού συνδέσμου την φονική επίθεση.
Η Ελληνική κυβέρνηση καλύπτει και αυτή με την σειρά της το σύμμαχο Ισραήλ καταδικάζοντας την ακραία κλιμάκωση της βίας από όλες τις πλευρές.

Μια συμμαχία που όλο και βαθαίνει με δεκάδες στρατιωτικές συμφωνίες, καθώς και με την μεταξύ τους στήριξη σε δύσκολες συνθήκες, όπως αυτή των τελευταίων διαδηλώσεων όπου το Ισραήλ προμήθευσε την Ελληνική κυβέρνηση με τόνους δακρυγόνων και άλλων χημικών.
Σε αυτή την προσπάθεια των Ιμπεριαλιστών να απομονώσουν τον Παλαιστινιακό λαό και να τον συντρίψουν με τους Ισραηλινούς βομβαρδισμούς πρέπει να ορθωθεί ένα παγκόσμιο τείχος αντίστασης και αλληλεγγύης.


§ Να σταματήσουν τώρα οι Βομβαρδισμοί.
§ Να σταματήσει ο αποκλεισμός της Γάζας
§ Να γκρεμιστεί το τείχος του αίσχους.
§ Να ακυρωθούν τώρα όλες οι συμφωνίες με το Ισραήλ
§ Ανεξάρτητο, Ενιαίο, Ελεύθερο Παλαιστινιακό κράτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: