Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

Τρώνε με 100 μασέλες

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α
Μέτωπο της Αντικαπιταλιστικής, Επαναστατικής
Κομμουνιστικής Αριστεράς και της Ριζοσπαστικής Οικολογίας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ - ΦΙΜΩΣΗΣ ΣΤΟ ΦΟΝΤΟ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ

Οι μάσκες πέφτουν για μια ακόμη φορά. Όλο το παλιό κομματικό σκηνικό επιχορηγείται και με το παραπάνω από τον κρατικό προϋπολογισμό, δηλαδή τα χρήματα των φορολογούμενων, ώστε να μπορέσει με τη βοήθεια του πληρωμένου τηλεοπτικού, ραδιοφωνικού χρόνου να επαναεπιβεβαιώσει την κυριαρχία του.

Δεν έφταναν λοιπόν τα 65 εκατομμύρια της τακτικής ενίσχυσης που λαμβάνουν τα πέντε κοινοβουλευτικά κόμματα (Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ), άλλα 13 εκατομμύρια ευρώ έρχονται να προστεθούν ως έκτακτη επιχορήγηση!!!
Μοιράζουν μεταξύ τους τον τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό χρόνο και με τη βοήθεια των μεγιστάνων των Μ.Μ.Ε. προσπαθούν να ποδηγετήσουν κάθε φωνή αντίστασης, να καναλιζάρουν τις απόψεις της εργαζόμενης πλειοψηφίας, να διαιωνίσουν το σάπιο πολιτικό καθεστώς τους.
Ταυτόχρονα έχουν και το δωρεάν χρήμα για να πληρώνουν τα υπέρογκα ποσά που απαιτούνται για ένα τηλεοπτικό ή ραδιοφωνικό μήνυμα μπροστά στις Ευρωεκλογές.

Και Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ έχουν ως πάγια πολιτική τακτική την απομύζηση των κρατικών επιχορηγήσεων (το δεν έχουμε χρήματα ισχύει μόνο για τις δίκαιες οικονομικές διεκδικήσεις των εργαζομένων, για τις δαπάνες για παιδεία , υγεία και ασφάλιση) .
Aρνητική εντύπωση προκαλεί η στάση της επίσημης αριστεράς ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ που δεν έχουν πει κουβέντα για αυτό το οικονομικό όργιο συνδιαλλαγής αλλά ούτε για τον ουσιαστικό αποκλεισμό από τα Μ.Μ.Ε των μικρότερων κομμάτων και κυρίως εκείνων των φωνών που μπορούν να γίνουν επικίνδυνες για το σύστημα.

Η ΑΝΤικαπιταλιστική ΑΡιστερή ΣΥνεργασία για την Ανατροπή, η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α καταγγέλλει αυτή την απαράδεκτη, αντιδημοκρατική και ολοκληρωτική μεθόδευση, που ως ερπύστρια προσπαθεί να καταπνίξει κάθε φωνή του κινήματος, κάθε άλλη αριστερή φωνή έξω από τις καθεστωτικές δυνάμεις (Ν.Δ – ΠΑΣΟΚ – ΛΑΟΣ) και τη συμβιβασμένη αριστερά (ΚΚΕ – ΣΥΡΙΖΑ).
Οι δυνάμεις της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α οι αγωνιστές της αριστεράς θα δώσουν και τη μάχη των ευρωεκλογών ώστε η φωνή τους να φτάσει σε κάθε εργαζόμενο και νεολαίο με όλες τους τις δυνάμεις σπάζοντας στην πράξη το πέπλο σιωπής που επιβάλλει για την προστασία του το πολιτικό κατεστημένο.
Γι αυτό σας καλούμε να παρακολουθείτε το site μας, antarsya.org ώστε να ενημερώνεστε για τις απόψεις μας.

Αθήνα 20 Μάη 2009

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: