Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

ΝΕΚΡΗ ΣΤΟ ΣΑΡΟΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ

Η νταλίκα που περνούσε απο το Σαρόκο σήμερα το πρωί πολτοποίησε το κεφάλι μιάς γυναίκας.
Το απίστευτο αυτό ατύχημα έγινε γιατί είμαστε η μόνη Πόλη που δέν έχουμε περιφερειακό δρόμο για τα φορτηγά και τα τουριστικά λεωφορεία.
Έτσι ένα βαρύ όχημα που έρχεται απο τον Νότο του Νησιού ,για να πάει στο λιμάνι ή για να κατευθυνθεί προς τον Βόρειο μέρος του Νησιού πρέπει να περάσει από την κεντρική πλατεία της πόλης.
Αυτό συμβαίνει ΜΟΝΟ στην Κέρκυρα!
Μετά από σαράντα χρόνια τουριστικής εκμετάλευσης του νησιού δεν είναι δυνατον να κατασκευαστούν τριακόσια μέτρα περιφεριακός δρόμος που χρειάζονται για συνδεθούν τα Τρία Γεφύρια με την Πλατυτέρα.
Εδώ και πάνω απο δέκα χρόνια γίνονται μελέτες , απαλλοτριώσεις, εξαγγελίες, υποσχέσεις, δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές ξανά υποσχέσεις ξανά μελέτες και ξανα μισθοί και συντάξεις δημοτικών αρχόντων πάσης φύσεως.

ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΓΓΥΟΣ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ στηνκεντρική εμπορική πλατεία της Πόλης μας ΑΠΟ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΗ ΝΤΑΛΙΚΑ!!!!

Τήν ίδια στιγμή ενα αυτοκίνητο χτυπησε έναν γέρο επάνω στην διάβαση πεζών μπροστά στα Λύκεια ,στην Πολυχρονίου Κωνσταντά! Ευτυχώς ο ηλικιωμένος δεν έπαθε τίποτα. Στο ίδιο σημείο όμως γινονται καθημερινά ατυχήματα.
Οι τοπικοί άρχοντες- υπηρέτες του λαού δεν είναι ικανοί για να φροντίσουν ωστε να υπάρχει (τουλάχιστον για τις ώρες αιχμής) ένας τροχονόμος σε κάθε επικίνδυνο σημείο.
Τό κράτος που δεν μπορεί να διαθέσει έναν τροχονόμο και να φτιάξει τριακόσια μέτρα δρόμο μπορεί όμως να στείλει δώδεκα διμοιρίες των ΜΑΤ πάνοπλες να ξυλοκοπούν τους κατοίκους της Λευκίμμης επι εννέα μήνες .

ΝΤΡΟΠΗ ΑΧΡΕΙΟΙ!!!!!

Σταμάτης Κυριάκης.

1 σχόλιο:

caris32 είπε...

ενα σπιτι διαλυθηκε, μια γυναικα εχασε τη ζωη της μακαβρια σε ενα τοπο που το μονο που θα ακουστει θα ειναι η φραση 'η κακια ωρα'....
Ας αναρωτηθουμε ομως οτι αν απαγορευοταν η διελευση μεγαλων οχηματων μεσα απο το κεντρο της πολης τοτε θα ειχαμε αποφυγει το μοιραιο.
Ποιος εχει την ευθυνη λοιπον?
Μηπως εχει την ευθυνη αυτος οι αυτοι που τοσα χρονια δεν φροντισαν να ισχυει αυτο που ισχυει σε ολο τον κοσμο?
Κανενας ομως απο ολους δεν θα βγει ουτε να κανει το αυτονοητο...να ζητησει ενα συγνωμη...
και φυσικα αυτο το γεγονος θα ξεχαστει οποως ολα τα αλλα και τιποτα δεν θα γινει....
...μεχρι τον επομενο τυχερο...