Παρασκευή, 9 Ιανουαρίου 2009

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ


Κοινό Κάλεσματων οργανώσεων της αντικαπιταλιστικής και επαναστατικής Αριστεράς ΑΡΑΝ – ΑΡΑΣ – ΕΕΚ - ΕΚΚΕ - ΝΑΡ – νεολαία Κ.Α. – ΟΚΔΕ Σπάρτακος - ΟΚΔΕ – ΣΕΚ – και των μετωπικών σχημάτων ΕΝΑΝΤΙΑ και ΜΕ.Ρ.Α.

Να σταματήσουμε το δολοφονικό χέρι του Ισραήλ!


ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΖΑ
ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΩΡΑ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ!


Λευτεριά στην Παλαιστίνη!

Κοινή πορεία αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή αντίσταση,για να φύγει τώρα ο ισραηλινός στρατός από την Γάζα, το Σάββατο 10 Γενάρη 2μμ Σύνταγμα – Ε.Ε. – Πρεσβείες ΗΠΑ & Ισραήλ
Η επιχείρηση γενοκτονίας που έχει εξαπολύσει το Ισραήλ ενάντια σε κατοικημένες περιοχές κλιμακώνεται με τις χερσαίες επιχειρήσεις. Ισοπεδώνουν σχολεία του ΟΗΕ με δεκάδες μικρά παιδιά, σπίτια και δημόσια κτίρια, δολοφονούν, τραυματίζουν, άμαχους άνδρες, γυναίκες, στην αποκλεισμένη εδώ και χρόνια από αέρα, στεριά και θάλασσα Λωρίδας της Γάζας.

Την μετέτρεψαν σε στρατόπεδο συγκέντρωσης των σιωνιστών σε βάρος του ενάμιση εκατομμύριου παλαιστινίων που ζει εκεί σε απάνθρωπες συνθήκες εξ αιτίας της επιβολής εμπάργκο από την Ε.Ε.
Το γεγονός αυτό δεν αποτελεί μόνο στυγερή επανάληψη μιας πολιτικής Ολοκαυτώματος για την ολοκληρωτική υποταγή του ηρωικού παλαιστινιακού λαού, είναι μια δολοφονική πολιτική που έχει την πλήρη και κυνική υποστήριξη απ’ τη μεριά των ΗΠΑ, και της ΕΕ, αλλά και μιας σειράς αντιδραστικών αραβικών κυβερνήσεων.

Κοινή προσπάθειά τους να επιβάλλουν με τη φωτιά και το σίδερο τη χρεοκοπημένη πολιτική τους για μια «Νέα Μέση Ανατολή» σε συνθήκες χρεοκοπίας και ολόπλευρης κρίσης όχι μόνο της αμερικάνικης υπερδύναμης αλλά και του καπιταλιστικού συστήματος στο σύνολό του.
Αποτελεί και υλοποίηση των σχεδίων για την «Νέα Μέση Ανατολή» , όπως και του πάγιου Ισραηλινού σχεδίου για την ουσιαστική εξουθένωση και εξόντωση του παλαιστινιακού λαού και της αντίστασης του. Για την δημιουργία ενός Παλαιστινιακού στα λόγια κράτους, κατακερματισμένου, πλήρως εξαρτημένου και ελεγχόμενου από το Ισραήλ με φτηνό εργατικό δυναμικό για τους Ισραηλινούς επιχειρηματίες. Σαφές μήνυμα υποταγής απευθυνόμενο σε κάθε αντιστεκόμενο άνθρωπο στην περιοχή, σε κάθε προσπάθεια συγκρότησης αντιπολίτευσης, στα Ιμπεριαλιστικά σχέδια.
Αποτελεί ενθάρρυνση και προετοιμασία για νέους τυχοδιωκτικούς πολέμους και επεμβάσεις, που περιλαμβάνει τον Λίβανο, τη Συρία, το Ιράν, το Αφγανιστάν αλλά και συνολικότερα την Αν. Μεσόγειο και τα Βαλκάνια κλιμακώνοντας έτσι τις απειλές για την παγκόσμια ειρήνη.
Η απροκάλυπτη υποστήριξη των ΗΠΑ στο στυγερό έγκλημα, συνοδεύεται από την εξοργιστική σύσφιξη σχέσεων της Ε.Ε. με το Ισραήλ που το εντάσσει στις χώρες με προνομιακές σχέσεις , καθώς και στην Ευρω-μεσογειακή ζώνη, αποσύροντας κάθε παλιότερο όρο για λύση του Παλαιστινιακού. Η προώθηση των Ευρωπαϊκών Ιμπεριαλιστικών συμφερόντων βρίσκεται σε πλήρη ενότητα με τα σχέδια του Ισραήλ και περνάει μέσα από την συντριβή των Παλαιστινίων.
Απόλυτα ευθυγραμμισμένη με την πολιτική των ΗΠΑ και της ΕΕ, η κυβέρνηση της Ν.Δ. συνδέεται με βαθιά «φιλία» με την Ισραηλινή κυβέρνηση, που επιβεβαιώνεται σε κάθε κρίσιμη περίοδο και από τις δύο πλευρές, όπως η αποστολή από το Ισραήλ δακρυγόνων και ασφυξιογόνων για την κατάπνιξη της πρόσφατης νεολαιίστικης εξέγερσης, και από την Ελληνική πλευρά με νέες συμφωνίες, κοινά στρατιωτικά γυμνάσια, κάλυψη της εισβολής, άμεση στήριξη από την βάση στην Σούδα.

Ο εμβολισμός του πλοίου Dignity που μετέφερε ιατρικό υλικό από ισραηλινά πολεμικά σε διεθνή ύδατα νότια της Κύπρου σε περιοχή όπου επιτηρείται από δυνάμεις του ΝΑΤΟ με την συνδρομή ελληνικής φρεγάτας αποτελεί άμεση συνδρομή στην ισραηλινή εκστρατεία κατά της Γάζας.

Είναι ντροπή να δικάζουν την Δευτέρα 12 Γενάρη με αυτεπάγγελτη δίωξη τον Σύρο Αγωνιστή Αχμέτ Αλτζούμα Ιμπραήμ που κατέβασε την σημαία του Ισραήλ από την πρεσβεία της Αθήνας στη διαδήλωση στις 29 Δεκέμβρη, την ώρα που ο ισραηλινός πρέσβης δεν τόλμησε να ζητήσει την δίωξη του.
Δεν είναι ώρα για «ίσες αποστάσεις» ανάμεσα στο δολοφονικό μηχανισμό του σιωνιστικού κράτους του Ισραήλ και την ηρωική παλαιστινιακή Αντίσταση.

Καλούμε τους εργαζόμενους και την νεολαία, τα συνδικάτα, τους φοιτητικούς συλλόγους, τις μαθητικές κοινότητες να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους για νικήσει η παλαιστινιακή αντίσταση, να φύγουν τώρα οι ισραηλινοί φονιάδες από την Γάζα, να απομονωθεί το κράτος-πειρατής του Ισραήλ.

Με κλιμάκωση των αγώνων ενάντια στην κυβέρνηση που στηρίζει τους δολοφόνους από την Γάζα μέχρι την Αθήνα, που τολμάνε να συκοφαντούν τις κινητοποιήσεις μας σαν «τυφλές ταραχές».
Η αξιωματική αντιπολίτευση του ΠΑΣΟΚ ευθυγραμμίζεται και συναινεί στην πολιτική της κυβέρνησης, της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ που στηρίζουν τους δολοφόνους και καταδικάζουν την νόμιμα εκλεγμένη παλαιστινιακή κυβέρνηση της Γάζας.

Στην πράξη δεν κάνει τίποτα άλλο απ’ το να ενθαρρύνει τα εγκλήματα κατά του παλαιστινιακού λαού αλλά και τα γενικότερα ιμπεριαλιστικά σχέδια στην περιοχή.

Άλλωστε οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ της τελευταίας δεκαπενταετίας ήταν ο αρχιτέκτονας των στρατηγικών συμφωνιών με το Ισραήλ και ποτέ δεν έκρυβαν τον θαυμασμό τους για το Ισραηλινό κράτος, βάζοντας επανειλημμένα σαν στόχο την μετατροπή της Ελλάδας σε «Ισραήλ των Βαλκανίων».
Μοναδική διέξοδος και ελπίδα για το λαό της Παλαιστίνης και όλους τους λαούς της περιοχής, για την απόκρουση του νέου ιμπεριαλιστικού – καπιταλιστικού μεσαίωνα και της πρωτοφανούς βαρβαρότητας που μας ετοιμάζουν, είναι οι ίδιοι οι λαοί μαζί και ο ελληνικός λαός και η νεολαία που ξεσηκώθηκαν για το φόνο του Αλέξη Γρηγορόπουλου, που καταδίκασαν μαχητικά τη δολοφονική επίθεση κατά της συνδικαλίστριας Κωνσταντίνας Κούνεβα να ξανακατεβούν στους δρόμους και να απαιτήσουν
Καλούμε στο συλλαλητήριο αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή αντίσταση και για να φύγει τώρα ο ισραηλινός στρατός από την Γάζα το Σάββατο 10 Γενάρη 2μμ στο Σύνταγμα


· ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΑΝΘΡΩΠΟΣΦΑΓΗ ΣΤΗ ΓΑΖΑ
· ΟΧΙ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ
· ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ
· ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ
· ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΙΣΡΑΗΛ
· ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ
· ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ
H ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: