Κυριακή 17 Αυγούστου 2008

Ανοιχτό γράμμα προς τους αγωνιζόμενους κατοίκους της Λευκίμμης

Λευκιμμαίες , Λευκιμμαίοι

Γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα ότι η δημιουργία του ΧΥΤΑ – Χωματερή είναι οικολογικό έγκλημα πρώτου μεγέθους, οδηγεί στην οικονομική απαξίωση των περιουσίων σας και στην συνολική υποβάθμιση την περιοχής σας.
Ο αγώνας σας στα μάτια της κοινωνίας φαντάζει δίκαιος και οι αντιδράσεις σας δικαιολογημένες.
Μετά από μερικά χρόνια λειτουργίας του «κοινωφελούς» αυτού έργου η Λευκίμμη θα έχει μετατραπεί σε σκουπιδότοπο απλησίαστο για τους τουρίστες και επικίνδυνο για την υγεία των πολιτών.
Το ΜΕΡΑ συμμετέχει με τις μικρές δυνάμεις του στον αγώνα σας και βοηθούμε με κάθε δυνατό τρόπο όποτε αυτό μας ζητηθεί, μέσω των ανοικτών καλεσμάτων σας.
Έντυπα μας, όπως η εφημερίδα, το «ΠΡΙΝ», έχει αφιερώσει δεκάδες άρθρα, ανταποκρίσεις και σχόλια για τον αγώνα σας .
Τις τελευταίες μέρες πληθαίνουν οι προσπάθειες από την μεριά των κομμάτων της λεγόμενης κοινοβουλευτικής αντιπολίτευσης, προκειμένου να χειραγωγήσουν τον αγώνα σας. Επιδιώκουν να αποσείσουν τις ευθύνες τους, να οδηγήσουν τον αγώνα σας σε βέβαιη ήττα και να υφαρπάξουν για άλλη μια φορά την ψήφο σας στις επόμενες εκλογές.
Είναι αυτοί οι ίδιοι που δια μέσου των στελεχών τους στην τοπική αυτοδιοίκηση δημιούργησαν το πρόβλημα και είναι αυτοί οι ίδιοι που τώρα κάνουν «διορθωτικές κινήσεις» για να ξανακερδίσουν την εμπιστοσύνη σας.
Στις τελευταίες ανακοινώσεις τους προσπαθούν, σαν τον Προκρούστη, να προσαρμόσουν το κίνημά σας στις επιδιώξεις τους. Ανακαλύπτουν «γνωστούς άγνωστους» και προετοιμάζουν το έδαφος για την σύλληψη των «συνήθως υπόπτων». Θέλουν να τελειώνουν με τον ριζοσπαστισμό του κινήματός σας και να σας οδηγήσουν σε εθιμοτυπικές διαδηλώσεις-μνημόσυνα.
Πρόκειται για τον απόλυτο ξεπεσμό της επίσημης Αριστεράς και του λεγόμενου «Σοσιαλιστικού χώρου» που διαγκωνίζονται σε έναν διαγωνισμό δοσιλογισμού προς το Κράτος και τους κατασταλτικούς μηχανισμούς.
Η λαϊκή σας συνέλευση και οι αντιπρόσωποι της, εκλεγμένοι και υπόλογοι σε αυτή, είναι μεγάλη κατάκτηση σας και η μοναδική εγγύηση για την ανεξαρτησία και την περιφρούρηση του αγώνα σας .
Μην αναθέσετε για άλλη μια φορά το μέλλον σας σε κανέναν .

Κέρκυρα 17 Αυγούστου 2008

Δεν υπάρχουν σχόλια: